CHP İL BAŞKANI "CANAN BİZİMDİR" – Kent 77 TvKent 77 Tv
CHP İL BAŞKANI “CANAN BİZİMDİR”
355
18 Mayıs 2022 - 13:01

18 Mayıs tarihinde Yalova Cevdet Aydın Meydanı’nda buluşan CHP üyeleri ve İl Başkanı, 81 ilde aynı anda yapılan basın açıklamasını paylaştılar.

Mehmet Gürel konuşmasında: “Ülkemiz, huzur ve adaletin katledildiği karanlık, despotik bir dönemden geçiyor. Tek adam rejimi tarafından yaratılan bu karanlık dönemde, İstanbul il Başkanımız, yol arkadaşımız Canan Kaftancıoğlu’na, Yargıtay tarafından verilen onama karar, aynı zamanda Türkiye’de hukukun üstünlüğünün, yargı bağımsızlığının ve en temel Anayasal hak ve özgürlüklerin rafa kaldırıldığının kanıtıdır.

Ekonomiden dış politikaya, her alanda ülkemizi ekonomik ve siyasi uçuruma sürükleyen, halkla dalga geçen, gündelik popülist politikalarla varlığın: çaresizce sürdürmeye çalışan Saray rejiminin iktidarını kaybet me korkusu, yol arkadaşımız Canan Kaftancıoğlu’na verilen ceza ve siyaset yapma yasağı ile vücut buldu.

Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe 21 Mayıs’ta İstanbul’dan Maltepe’den, Sayın Genel Başkanımızın 25 günlük tarihi hak, hukuk, adalet yürüyüşünü noktaladığı o meydandan hep birlikte tek yürek tek ses olarak “dur” diyeceğiz. İstanbul’dan yükselen güçlü sesimizle ucube Saray rejiminin ülkemizi uçuruma sürükleyen yönetim anlayışına “dur” diyeceğiz.

SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ

“Hiç endişe etmeyin, zalimin zulmü karşısında asla geri adım atmayacağız. Yüreğimizle, aklımızla, mantığımızla ve halka duyduğumuz sevgiyle yolumuza devam edeceğiz. Adalet bu ülkeye ya gelecek ya gelecek! Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir Canan Türkiye’dir.” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Devlet erkanı Anıtkabir’de!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karakol bahçesinden kaçan eşek, hastaneye girdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz