CEBECİ, BİNGÖL, MUŞ, BİTLİS VE DİYARBAKIR’DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
 CEBECİ, BİNGÖL, MUŞ, BİTLİS VE DİYARBAKIR’DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU
515
31 Ekim 2021 - 12:26

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Bingöl, Muş Alparslan, Bitlis Eren ve Dicle Üniversitelerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaret programlarında önemli iş birliklerine imza attı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, ülkemizin Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerine yönelik bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Ziyaret programına Bingöl ile başlayan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, ilk olarak Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile görüştü. Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü makamında gerçekleştirilen görüşmede, Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Üniversitesi’nin 2018 yılından itibaren yakaladığı gelişim ivmesi ile ilgili mevkidaşı Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak’a bilgilendirmede bulundu. Daha sonra ise Yalova Üniversitesi ile Bingöl Üniversitesi arasında eğitim-öğretim, bilimsel ve teknoloji araştırma-geliştirme projeleri, sosyal ve kültürel etkinlikler alanlarında yapılacak ortak çalışmalarla ilgili protokol imzalandı.

Rektörümüz Bingöl’de Konferans Verdi

Prof. Dr. Suat Cebeci, protokol töreninin ardından Bingöl Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Sosyal ve Kültürel İlişkilerde İletişim’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Genel Sekreter Öğr. Gör. Mesud Öğmen, dekanlar, yüksekokul müdürleri ve çok sayıdaki personel ile öğrencinin katılımıyla gerçekleşen konferans, plaket takdimi ile sona erdi.

Muş Alparslan ve Bitlis Eren Üniversitelerine Ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Bingöl Üniversitesi’ndeki temaslarının ardından Muş Alparslan Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ile bir görüşme gerçekleştirdi. Muş Alparslan Üniversitesi ile her konuda iş birliği yapmak istediklerini belirten Rektör Cebeci, Yalova Üniversitesi’nde hayata geçirilen atılımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
devamı kent77 web’te

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz