CANINIZ SAĞOLSUN! – Kent 77 TvKent 77 Tv
345
28 Ocak 2020 - 7:49
CANINIZ SAĞOLSUN!

Yalovaspor, ligin 15. hafta mücadelesinde konuk olduğu Çayırovaspor’a tek golle yenilgi. Yeşil-Kırmızılılar, 90 dakika boyunca rakip kalede etkili oyun sergiledi. Bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilen, bir penaltısı es geçilen ve bir de topu direkten dönen Yalovaspor, Çayırovaspor engeline takılıp şampiyonluk yolunda rötar yaptı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta zirveyi kovalayan Yalovaspor, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Yeşil-Kırmızılılar, Kocaeli’nde kümede tutunma savaşı veren Çayırovaspor’a tek golle mağlup olmaktan kurtulamadı. Müsabaka boyunca adeta tek kale futbol sergileyen temsilcimiz, şanssızlığı bir türlü yenemeyince sahadan 1-0 mağlup ayrılmış oldu.

 

Emre Kamay’ın golüne engel olamadık..

Kocaeli Çayırova Kuştepe Stadyumu’nda oynanan mücadeleye etkili giriş yapan Yalovaspor, ilk bölümlerde baskı oluşturup rakip kalede gol aradı. Temsilcimiz, zorlu devrede istediği golü bir türlü bulamadı. Ev sahibi Çayırovaspor, yakaladığı tek gol pozisyonu fırsatını iyi değerlendirdi. 26. dakikada gelişen Kocaeli temsilcisinin atağında Emre Kamay, şık bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarımıza gönderdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve temsilcimiz, devre arasına 1-0 geride girdi.

 

Şanssızlık yakamızı bırakmadı..

İkinci devreye çok iyi başlayan Yalovaspor, 46. dakikadan itibaren Çayırovaspor kalesini adeta bombardımana tuttu. Alperen’in vuruşunda top kale çizgisini geçmek üzereyken Semih Baştan bu topa dokununca, filelere giden meşin yuvarlak gol değeri kazanmadı. Bu devrede bir şutumuz direkten dönerken; net penaltımız da hakem tarafından verilmedi. 90 dakika boyunca oyunun hakimi olan Yalovaspor, Çayırovaspor’a karşı şok bir yenilgi aldı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Yeşil-Kırmızılılar, 35 puanla ikinci sırada yer aldı. 11 puandaki Kocaeli temsilcisi ise 12. sıraya yükseldi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz