'BÜTÜN TAKIMI KUTLUYORUM' – Kent 77 TvKent 77 Tv
194
14 Haziran 2021 - 11:11
‘BÜTÜN TAKIMI KUTLUYORUM’
..”Salonda futbol seyircisi istemiyoruz.”
Ligin play-off final serisinin üçüncü maçında sahasında Samsunspor’u 68-64 devirerek seride durumu 2-1’e getiren Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Hakan Yavuz, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Tecrübeli koç, galibiyetten ötürü bütün takımı kutladığını söyledi. Maç içinde saha içindeki gerginliğin tribüne yansımaması gerektiğini savunan Yavuz, basketbol maçlarında salonda futbol seyircisi istemediklerini dile getirdi.
Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off’ta şampiyonluğa çok yaklaşan Semt77 Yalovaspor, final serisi üçüncü maçında evinde Samsunspor ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabakayı 68-64’lük skorla kazanmasını bilen Yeşil-Kırmızılı takımımız, önemli bir galibiyete imza atarak Süper Lig’in resmen kapısına dayandı.
‘Bütün takımı kutluyorum’..
68-64 kazanılan maç sonrası açıklamalarda bulunan Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Yavuz, “Bu serinin en önemli maçıydı bizim için ama bütün sezon bu son maça geldik. Burada iki takımın da ne kadar heyecanlı ve hataya açık olduğunu bu mücadelede gördük. Yüzde 20’nin altında üçlük yüzdemiz var. Ancak savunmadaki istek bilhassa çok hızlı oynayan takım. Hızlı hücumda minimum sayı yedik. Çok önemli oyuncuları tutabildik. Bizde beklenen oyuncular sahada belki skor anlamında yoktu bugün ama Yancy Gates sezonun en iyi oyununu oynadı. Bize çok katkı vardı. Bütün takımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
‘Salonda futbol seyircisi istemiyoruz’..
Maç içerisinde zaman zaman oyuncular arası yaşanan gerginliğin tribünlere yansımasına anlam veremediğini belirten Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sakin olmamız lazım. Hem takım hem Yalova olarak, her bakımdan sakin olmamız gerekiyor. Maç içerisinde oyuncular arasında yaşanan elektriklenmeler maalesef gereksiz görüntüler oluyor. Bunları yaşamamamız lazım. Futbol seyircisi istemiyoruz. Basketbol farklı bir oyun. O nedenle de sahada mücadele edip nasıl Samsun ve Yalova takımı iki pırıl pırıl takım varsa biz iki taraftarının da daha sakin olmasını istiyoruz. Ben Samsun koçuyla dostum, oyuncular da birbirleriyle arkadaş. Tribündeki insanların etkilenmesine anlam veremiyorum. Biz salon sporu yapıyoruz. Lütfen hep beraber haddimizi bilip Yalova’ya yakışan şekilde Süper Lig’e çıkalım. Takımımı tebrik ediyorum. Hiçbir şey bitmedi. Hiçbir şekilde gevşemeyeceğiz. İnşallah Salı akşamı maç bittikten sonra seviniriz.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz