Bursa ve Emlak Konut zirveyi paylaştı – Kent 77 TvKent 77 Tv
202
30 Aralık 2020 - 14:08
Bursa ve Emlak Konut zirveyi paylaştı

Yalova VİP Gençlikspor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde beşinci hafta maçları tamamlandı. Kıran kırana geçen hafta sonunda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Emlak Konut, 2020’nin sonunda liderliği paylaştı.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde haftalar ilerledikçe heyecan da her geçen gün artıyor. Ligde 5. hafta müsabakaları yapılırken; Yalova VİP Gençlikspor’un zirve takibi devam etti. Ligde liderliği ise Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Emlak Konut takımları paylaştı. Bu sezon iddialı kadro oluşturan ve kağıt üzerinde TKBL’nin en iyi takımlarından biri olan VİP Gençlikspor, İzmir deplasmanına çıktı. Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji ile kozlarını paylaşan Turuncu-Morlular, parkeden 67-53’lük rahat skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla perilerimiz, 8 puan ve averajla play-off potası içinde tutunup 6. sırada 2020’yi uğurladı.

 

Bursa ve Emlak Konut’un yenilgisi yok..

Öte yandan şampiyonluğun iki adayı Bursa Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul temsilcisi Emlak Konut, 5. hafta sonunda da yenilmedi. Federasyon Kupası finalinde de karşılaşan iki takım, bu sezon ligde şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri konumunda. Bu ekiplerden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 5. haftada GCT Düzce deplasmanındaydı. Bursa ekibi, maçı zorlanmadan 90-47 gibi farklı skorla kazanmasını bildi. Bu galibiyetle Bursa temsilcisi, 10 puan ve averajla liderlik koltuğunda haftayı kapattı. Şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibinin kazandığı haftada hata yapmayan Emlak Konut, evinde Edremit Belediyesi Gürespor’u 90-77 devirdi. Bu sonuçla İstanbul temsilcisi, 10 puan ve averajla 2020 yılını ikinci sırada geçti.

 

Urla çok farklı..

Üst sıraların iddialı ekiplerinden Urla Belediyespor, sahasında zayıf rakibi Mersin BŞB GSK’yi konuk etti. İzmir temsilcisi, rakibini 100-51 gibi farklı skorla yendi. Bu sonuçla Urla, 9 puan ve averajla üçüncü sırada kendine yer buldu. Haftanın diğer mücadelelerinde; Fenerbahçe Gelişim, sahasında Ceyhan Belediyesi’ne karşı 64-53’lük üstünlük kurdu. Bodrum Karya da sahasında Antalya 07 Basketbol’a 74-67 boyun eğdi. İstanbul Üniversitesi, Botaş Gelişim deplasmanından çıkamazken; maçı da 82-52’lik farklı skorla kaybetti.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz