‘BİZ BASKETBOLU VE YALOVA’YI SEVEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
171
02 Ekim 2020 - 9:37
‘BİZ BASKETBOLU VE YALOVA’YI SEVEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

..”Federasyon Kupası’nı, hazırlık turnuvası olarak görüyoruz.”

 

..”İlk hedefimiz gruptan çıkmak.”

 

Semt77 Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Murat Dönmez, Federasyon Kupası öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Dönmez, basketbolu ve Yalova’yı seven büyük bir aile olduklarını ve hafta sonu başlayacak Federasyon Kupası’nı, lig öncesi hazırlık turnuvası olarak gördüklerini dile getirdi. Dönmez, öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirterek, ilerleyebildikleri kadar üst turları zorlamak istediklerini sözlerine ekledi.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde ve Federasyon Kupası’nda ilimizi temsil edecek Semt77 Yalovaspor Basketbol’da Genel Menajer Murat Dönmez, hafta sonu başlayacak Federasyon Kupası ve ardından start alacak lig maratonu öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Dönmez, son yıllardaki atılımlarla Yalova’nın basketbolda marka haline geldiğini ve kentin basketbolu çok sevdiğini dile getirdi.

 

‘Biz basketbolu ve Yalova’yı seven büyük bir aileyiz’..

Semt77 Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Dönmez, “Federasyon Kupası öncesinde; Balıkesir BŞB, Kocaeli KağıtSpor ve Gemlik Basketbol’un katıldığı özel bir turnuvada yer aldık. Orada birbirinden çekişmeli geçen 3 maç oynadık ve bu maçların tamamını kazandık. Turnuvanın oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Maçların sonucunu çok önemsemiyoruz asık önemli olan Eksiklerimizi görme rakiplerimizi tanıma fırsatı yakaladık. Transferi şimdilik tamamladık. Takımımızda altyapımızdan yetişmiş 2 gencimizi de monte ederek gelecek adına da doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Takım içindeki arkadaşlık ve uyum müthiş. Biz Basketbolu ve Yalovayı seven büyük bir aileyiz. Başta kulüp başkanımız Orbay Tuna olmak üzere bütün yönetimdeki arkadaşlarımızın takıma olan inancı ve desteği büyük” ifadelerine yer verdi.

 

‘Federasyon Kupası’nı, hazırlık turnuvası olarak görüyoruz’..

Federasyon Kupası müsabakalarıyla ilgili de konuşan Dönmez, “3 Ekim’de Kartepe’de yapılacak olan Federasyon Kupasını da lig maçlarından öncesi çok önemli bir hazırlık turnuvası olarak görüyoruz. Federasyon Kupası’nın Kartepe’ye alınması ve organizasyonun izole bit ortamda oynanacak olması çok yerinde bir karar oldu. Federasyonumuza bu almış oldukları karardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Pandemiden dolayı hepimiz basketboldan çok uzak kalmıştık. Özellikle sporcuların 5 ay ara verdikten sonraki geçirecekleri hazırlık döneminin önemini biliyoruz. Turnuva öncesi sakatlanan Şahin ve turnuvada hafif bir sakatlık geçiren Talat’ın da aramıza dönmesiyle tam takım olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Ekim Cumartesi Kartepe’de son antrenmanımızı gerçekleştireceğiz. Biz hedefleri olan bir takım yarattığımızı düşünüyoruz. Hedeflere ulaşmak için adım adım ve üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

 

‘İlk hedefimiz gruptan çıkmak’..

Gruptaki rakiplerine değinen Dönmez, “Federasyon Kupası’nda gurubumuzda; Bursa Final, İstanbul Sigortam.net ve Gemlik Basketbol takımları yer alıyor. İlk hedefimiz guruptan çıkmak ve ilerliye bildiğimiz noktaya kadar devam etmek. Federasyon Kupası’nı kazanarak sezona başlamak iyi bir başlangıç olur. Ama unutulmaması gereken hedeflerimize ulaşabilmek adına sezonu iyi bitirebilmek” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz