BECAN, “YALOVA'NIN VEKİLİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUM” – Kent 77 TvKent 77 Tv
BECAN, “YALOVA’NIN VEKİLİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUM”
200
23 Mart 2023 - 19:00

Eski Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

23 Mart Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Binası içerisinde yapılan açıklamada, CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, İlçe Başkanları ve parti üyeleri katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç gerçekleştirdi.

Muttalip Tunç, “Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yürüyoruz. Aday Adaylarımız partimize gelerek aday adaylıklarını açıklıyorlar. Sayın Tahsin Becan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’ndan ayrılarak, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olmuştur. Hayırlı olsun diyoruz partimiz ve milletimiz adına hayırlı olsun.” dedi.

Tahsin Becan, Milletvekili Aday Adaylığını şu cümleleri ile açıkladı: “Ticaret Odası için elimizden gelen her şeyi yaptık. Daha önce de söylediğim gibi biz işlerimize siyaseti karıştırmadık. Her parçadan, her görüşten arkadaşlarımız var. Birliktelikle bir mozaik yaratarak doğruların peşinde koştuk.

Sayın Kılıçdaroğlu, takdir görür de beni aday gösterirse, kısmette vekil olmak varsa ben burada sadece CHP vekili olarak değil, Yalova’nın vekili olarak çalışmak istiyorum.

Parti ayırmadan diğer vekiller ile beraber, gerçekten Yalova’ya bir şeyler katmak lazım. Yalova, vizyon olarak çok geri gitti. Yalova’da 20-30 sene öncesi çok daha güzeldi, bunu bilenler biliyor.  Yalova olduğu yeri hak etmiyor, daha iyi yerlere gelir.

Tabii şu anda konu Yalova’da değil, Türkiye de. Bu hükümete zamanında yaşadığımız, hepimizin bir sürü zorluklar ve haksızlıklar var. İnşallah Yalova’yı daha iyi bir yere getiririz, herkes daha mutlu ve güler yüzlü olur. Çünkü şu an sokakta gezdiğimiz zaman yüzü gülen birini göremiyoruz. Biz İnşallah hep beraber çalışarak yürüteceğiz.

Bugün itibariyle ben, Cumhuriyet Halk Partimizin Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklıyorum. Süreci bekleyeceğiz, inşallah istediğimiz gibi hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SOKAKTA UYUŞTURUCU SATAN SUÇLULAR YAKALANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Fazlaca, esnafla buluştu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN CANBAY, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA ŞAMPİYONLUK MAÇINDA!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“Altınova, turizmde lokomotif olacak”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA: Şehitlerimizi, şükranla anıyoruz

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz