BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU “KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
16
21 Mayıs 2024 - 11:21
BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU “KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Ankara’daki genel merkezde gerçekleşen ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret eden YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan ile yönetim kurulu üyelerinin yanısıra Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Hisarcıklıoğlu’na yapılan ziyaretin önemine değinen YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan “Sayın Hisarcıkloğlu ile bir araya gelerek kadın girişimcilerimizin çalışmaları hakkında kendisine bilgiler aktardık. Projelerimizden kendisine bahsettik ve kendisinin her daim girişimcilerimizin yanında olduğu cümlelerini duyduk. Bizleri oldukça sıcak karşılayan Hisarcıklıoğlu’nun desteği bizler içinde çok kıymetli. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizin sözünü de kendisine verdik” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından da ifade eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu mesajında “Kadın ve Genç girişimcilerimiz ile gurur duyuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” cümlelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz