BASININ GÖZÜNDE YALOVA SERGİSİ 10 OCAK’DA AÇILIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
BASININ GÖZÜNDE YALOVA SERGİSİ 10 OCAK’DA AÇILIYOR
367
09 Ocak 2020 - 12:11

Yalova Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla “2019’da Basının Gözünde Yalova” sergisi açılacak. Yalova’da ilk olma özelliğini taşıyan sergi için yoğun katılım bekleniyor.

Yerel basın mensuplarının 2019 yılına ait çektiği fotoğrafların yer alacağı sergide 100 eser halkın beğenisine sunulacak. 10 Ocak Cuma günü saat 11.30’da Kent Müzesi’nde açılacak sergiye tüm Yalova halkı davetlidir.

Yalova’da Bir İlke Daha İmza Atıyoruz

“Yalova Belediyesi olarak Yalova tarihinde bir ilke daha imza atıyoruz” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir sergi açmayı planladık ve bunları basın mensubu arkadaşlarımızla paylaştık. Konu ile ilgili çok sıcak baktılar. Daha önce Yalova’da böyle bir serginin yapılmadığını ve yapıldığında çok mutlu olacaklarını belirttiler. Ekibim bu anlamlı gün için tüm hazırlıkları tamamladı. 10 Ocak’ta 100 fotoğraftan oluşacak sergiye tüm Yalovalıları davet ediyorum. Halkın doğru bilgilendirilmesini sağlamak için zor koşullarda gece-gündüz demeden tarafsız haberi aktarmaya çalışan basın mensuplarımızın gününü şimdiden kutluyorum” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz