BAL’A KATILIM SÜRESİ 31 ARALIK'TA BİTİYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
201
29 Aralık 2020 - 10:07
BAL’A KATILIM SÜRESİ 31 ARALIK’TA BİTİYOR

Altınova Belediyespor ile Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi’nde 2020-2021 sezonu katılım süresi, 31 Aralık Perşembe günü sona erecek.

Yalova’yı temsil etme hakkına sahip Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor ise teminat ücretini yatırıp başvuru belgelerini günler öncesinden kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı’na gönderdiler. Spor Toto BAL’a 2020-2021 sezonunda 268 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 128’i geçen sezon BAL’da yer alan takımlardan, 140’ı ise ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak yerel lig takımlarından oluşuyor.

Çalışmalar için yeterli süre verilecek..

2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’e Katılım Genel Esasları doğrultusunda, lige katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı’na  göndermeleri gerekiyor.

2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü ile Lisans Vize ve Transfer İşlem tarihleri, lige katılması kesinleşen takımların saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacaktır. Ligin başlama tarihi o anki pandemi şartlarına göre ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri doğrultusunda belirlenecek olup, takımlara müsabakalar başlamadan önce hazırlık çalışmaları yapabilmeleri için yeterli süre verilecek.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz