BAL İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
182
07 Ocak 2020 - 8:28
BAL İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde ikinci yarı heyecanı için geri sayım sürüyor. Yalovaspor ve Kadıköyspor’un da yer aldığı BAL’da ikinci yarı, 19 Ocak 2020 tarihinde oynanacak maçlarla start alacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl 10.’sunu düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde ilk devrenin ardından ikinci yarı heyecanı, 19 Ocak 2020 tarihindeki maçlarla başlayacak. Yalova temsilcileri Yalovaspor ile Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta nefesleri kesen ilk devre sonunda ekiplerimizden Yeşil-Kırmızılı takım Yalovaspor, 32 puan ve averajla Çiğli Belediyespor’un hemen ardından ikinci sırada kendine yer bulmuştu. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve geride kalan 13 haftada; 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyeti olan Yalovaspor, lider Çiğli ile birlikte zirveyi paylaşıyor.

 

Kadıköy 11. bitirmişti..

BAL’daki bir başka Yalova takımı Kadıköyspor ise sezona flaş başlangıç yaptıktan sonra hızlı düşüş yaşamış ve 13 haftalık ilk maratonda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 de mağlubiyet aldı. 14 puandaki Kırmızı-Siyahlılar, ligin ilk yarısını 11. sırada bitirdi. İkinci yarıda yükselişe geçerek üst sıralara tırmanmak isteyen Kadıköyspor’un ikinci devredeki maratonda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

 

Heyecan 19 Ocak’ta..

Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2020 tarihinde start alacak. İkinci yarının ilk haftasında Yalovaspor ile Kadıköyspor, Yalova derbisinde kozlarını paylaşacak. Yalova Atatürk Stadyumu’ndaki çimlerin değişmesi nedeniyle iki takım da ilk yarıdaki iç saha maçlarının büyük çoğunluğunu Altınova’da oynamıştı. Sadece Yalovaspor, ilk devrenin son haftasında Orhangazi İlçe Stadyumu’nda Küçükyalı Yelkenspor’u ağırlamıştı. İkinci devrede Yalova derbisi müsabakasının yapılacağı saha henüz netlik kazanmadı. İki ekip, 19 Ocak 2020’de Yalovaspor’un ev sahipliğinde kozlarını paylaşacak.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz