AYTAÇ YAKA İLE YOLLAR AYRILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
AYTAÇ YAKA İLE YOLLAR AYRILDI
694
22 Ekim 2020 - 13:53
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor’da yaprak dökümü yaşandı. Yeşil-Kırmızılı ekibimizde 1-0 kaybedilen Sultanbeyli Belediyespor maçı sonrasında teknik direktör Aytaç Yaka ile yollar ayrıldı.
Ziraat Türkiye Kupası’na ikinci turda havlu atan ve ligde oynadığı 5 maçta henüz galibiyetle tanışamayan Yalovaspor’da teknik patron Aytaç Yaka ile yollar ayrıldı. Yeşil-Kırmızılı temsilcimizde 1-0 kaybedilen Sultanbeyli müsabakası sonrasında genç çalıştırıcı, istifasını kulüp başkanı Onay Tuna’ya iletti. Yaşanan sürecin ardından da Tuna, Yaka’nın istifasını kabul etti.
BAL’da ilk kez şampiyonluk yaşamıştık..
Öte yandan Yeşil-Kırmızılı takımımızın 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyon olmasında payı bulunan Aytaç Yaka, Yalovaspor’un başında çıktığı maçlarda sadece 2 mağlubiyet görmüştü. Yalova derbisinde Kadıköyspor ve Kocaeli ekibi Çayırovaspor’a 1-0’lık skorlarla mağlup olan temsilcimiz, bitime 4 hafta kala en yakın rakibi Çiğli Belediyespor’un 5 puan önünde zirveye kurulmuştu. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle tescil edilen liglerin ardından Yalovaspor, 10. Grup’ta mutlu sona ulaşarak tarihinde ilk kez BAL şampiyonluğu unvanıyla 9 yıl aradan sonra yeniden profesyonel liglere geri döndü.
5 haftada 2 puan toplayabildik..
Bu arada Yalovaspor, 9 yıl sonra yükseldiği 3. Lig’de 2020-2021 sezonunda 3. Grup’ta mücadele ediyor. Yeşil-Kırmızılılar, 6-2’lik Çatalcaspor yenilgisiyle başladığı ligin ikinci haftasında Arhavispor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Üçüncü haftada Çarşambaspor ile sahasında golsüz berabere kalan temsilcimiz, dördüncü haftada Somaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Bu maçın sonrasında kupada HEASK’ı penaltı atışları sonunda eleyip ikinci tura çıkan Yalovaspor, beşinci haftada da Karşıyaka’ya evinde 1-0 yenildi. Son olarak Yeşil-Kırmızılılar, önceki gün kupada ikinci turda Sultanbeyli Belediyespor’a son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olmuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz