'AVANTAJI İYİ KULLANDIK' – Kent 77 TvKent 77 Tv
216
03 Mart 2020 - 7:12
‘AVANTAJI İYİ KULLANDIK’

Ligin 21. haftasında sahasında Konyaspor’u 83-61 mağlup ederek play-off yolunda çok büyük avantaj sağlayan Semt77 Yalovaspor Basketbol’da başantrenör Murat Yolcu, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Başarılı çalıştırıcı, avantajı iyi kullanarak galip geldiklerini dile getirdi.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 21. haftasında sahasında ilk 9 yarışındaki rakiplerinden Konyaspor ile kozlarını paylaşan Semt77 Yalovaspor, iyi oyunun ardından rakibini 22 sayı farkla 83-61 mağlup etti. Bu galibiyetle temsilcimiz, play-off için çok büyük avantaj yakaladı.

 

‘Avantajı iyi kullandık’..

Müsabaka sonrasında konuşan Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Yolcu, “İdlib’te şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı dilerim. Allah güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Her zaman dualarımız onlarla. Konya çok güçlü bir takım. İyi kadroları var. Üst lige çıkacak güçteler. Avantajı iyi kullandık. Maçın başının sert geçmesini istedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, planımıza uydukları için. Her geçen gün daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı. Kenardan oyuna giren oyuncuların da büyük katkısının olduğunu ifade eden Yolcu, “Rakibimizin önemli oyuncusunun olmaması fırsatını iyi değerlendirdik. Bütün hafta boyunca buna odaklanmıştık. Kenardan gelen oyuncuların skora katkısı iyi oldu. Galibiyetten ötürü oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz