ATLAS FİZYOTERAPİ MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ATLAS FİZYOTERAPİ MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI
291
23 Mart 2023 - 18:37

Erhan Akça Metin Yüksel ve Mehlika Selin Üstün tarafından 3 ortak olarak kurulan Atlas Fizyoterapi Merkezi’nin açılış töreni gerçekleşti.

Yalova’da fizik tedavinin teknolojik yüzü olarak açılan merkezde günümüz fizik tedavi cihazlarının en teknolojik hali çok iyi bir kadroyla birleşmiş durumda hizmet verecektir. Yüksek yoğunluklu lazer ve Back Up cihazları sayesinde artık çok daha ileri vakalar çözüme kavuşabilmekte.

Modern Klinikte aletli pilates ve klinik pilates salonu da bulunmaktadır. Kadroda kurucu ortaklığı yapan Uzm. Fzt. Erhan Akça, Fzt. Bengi Gencer, Fzt. Aybike Yarman ve Pilates Eğitmeni Gülsüm Kale bulunmaktadır.

Uzm. Fzt. Erhan Akça uzmanlık eğitimini omurga hastalıkları üzerine yapmıştır. Yurtiçi ve yurtdışında sayısız kurs ve seminere katılmış mesleğini yaklaşık 12 yıldır başarıyla sürdürmektedir. Fzt. Bengi Gencer ve Fzt Aybike Yarman ise klinik pilates ve kadın sağlığı üzerine eğitimler almış mesleklerini başarıyla sürdüren fizyoterapistlerdir. Kendisi profesyonel voleybol oyuncusu olan Gülsüm Kale ise Fizik Tedavi Teknikeri olup TCF Level 2 pilates belgesi olan pilates eğitmenidir.

Erhan Akça konuşmasında Yalova’da eksik olan son teknoloji ve üst düzey kadronun bu klinikte bir araya geldiğini ve Yalova’ya hizmet için hazır olduğunu belirtti ve şöyle devam etti,  “Bu işi ekip olarak Yalova’da en güzel şekilde yapacağıma inanıyorum. İnşallah hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz