ALTINOVA’DA KURBAN KESİM YERLERİNE DENETİM – Kent 77 TvKent 77 Tv
12
11 Haziran 2024 - 9:15
ALTINOVA’DA KURBAN KESİM YERLERİNE DENETİM

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliğinden Kaan Kırak, , Toplum Sağlık Merkezinden Yusuf Ziya Bilgin, Altınova İlçe Müftülüğünden Adem Gür, Altınova İlçe Tarım Müdürlüğünden Zafer Sert’den oluşan Kurban Kesim Yerleri Denetleme Komisyonu çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

“Gerekli önlemler alınıyor”

Kurban kesimi için uygun şartları taşımayan kesim yerlerine izin verilmeyeceğini belirten Altınova Belediyesi Zabıta Amiri İlker Gülbahar,’’ Halk ve çevre sağlığı hassasiyeti çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin eksiksiz uygulanması için her bayram olduğu gibi bu bayram da kurban kesim yerleri denetlenmektedir. Kurban kesimi için uygun şartlar taşımayan kesim yerlerine izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için zabıta Amirliğine bağlı ekiplerimiz bayram boyunca görevlerinin başında olacaktır” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz