ALTINOVA'DA FLAŞ AYRILIK – Kent 77 TvKent 77 Tv
492
08 Ocak 2020 - 13:43
ALTINOVA’DA FLAŞ AYRILIK

Ligin ilk devresini zirvede kapayan ve ikinci yarıya avantajla başlayacak Altınova Belediyespor, iki oyuncusuyla yollarını ayırdı. Muhammed Ertuğrul Üstün ile Şamil Yinal Atalar, ikinci yarıda Sarı-Yeşilli formayı giymeyecek.

 

2019-2020 sezonunda Süper Amatör Küme’nin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Altınova Belediyespor’da iki ayrılık yaşandı. İkinci yarı hazırlıklarına start veren Sarı-Yeşillilerde ikinci yarı kadrosunda orta saha oyuncusu Muhammed Ertuğrul Üstün ve stoper ve sağ bek oynayan Şamil Yinal Atalar ile yollar ayrıldı.

 

Hedef BAL..

Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek isteyen Altınova Belediyespor transfer görüşmelerine hız verirken; iki genç ismiyle yollarını ayırması şaşkınlık yarattı. Abdurrahman Güneş Necdet Toker yönetimindeki Sarı-Yeşilliler Muhammed Ertuğrul Üstün ve Şamil Yinal Atalar’la yol ayrımına gitti. Orhangazi Belediyespor altyapısından yetişen Şamil, Yalovaspor, Elmalıkspor, Sultaniyespor, Orhangazi Yeniköyspor formalarını giydikten sonra bu sezon başında Altınova Belediyespor’a katılmıştı.

 

Hem stoper hem sağ bek oynuyordu..

Altınova’da hem stoper hem de sağ bek oynayan 1998 doğumlu oyuncu 8 maçta forma giyip 1 gol atma sevinci yaşarken sakatlığı nedeniyle 3 hafta forma giyemedi. Yalovaspor ile futbola başlayan Muhammed Ertuğrul Üstün sonrasında Yenimahallespor, Hacımehmetspor, Termal Belediyespor, Orhangazi Yeniköyspor’da oynadıktan sonra Altınova Belediyespor’a transfer olmuştu. Sarı-Yeşilli ekiple 2 maça çıkan 1996 doğumlu orta saha oyuncusu 1 gol atma başarısı gösterdi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz