ALTINOVA BELEDİYESPOR, YENİ SEZONU AÇTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ALTINOVA BELEDİYESPOR, YENİ SEZONU AÇTI
187
07 Eylül 2022 - 14:20

Altınova Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Altınova Belediyespor Futbol Takımı, 2022-2023 sezon açılışını kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

SEZONU DUALARLA AÇTILAR

Bölgesel Amatör Ligdeki başarılı temsilcimiz Altınova Belediyespor yeni sezonun açılışını teknik direktör Abdurrahman Güneş yönetiminde gerçekleştirdi. 2022-2023 sezonunda 14. Grupta şampiyonluğu kovalayacak olan Sarı Yeşilli ekibimiz kendi tesislerinde dualarla yeni sezona ‘merhaba’ dedi.

HEDEFİMİZE ADIM ADIM ULAŞACAĞIZ

Sezon açılışına katılarak takıma moral veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Yeni sezon açılışımızı hayırlısıyla gerçekleştirdik. Sakatlıksız kazasız ve belasız bir sezon diliyorum. Başta Yalovaspor ve Altınova Belediyespor’umuza başarılı bir sezon geçirmelerinin temennisinde bulunuyorum. Hedefimize adım adım ulaşacağımıza inanıyor bu kapsamda başta teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Sezon açılışına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediye Meclis üyesi Fevzi Arıcı, Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HAZIRLIK MAÇI YAPILDI

Dualarla yeni sezonu açan Sarı Yeşilliler, İstanbul’un BAL takımlarından Bayrampaşa Teknikspor’la hazırlık maçı yaptı. 13. Grupta mücadele edecek olan Bayramapaşa Teknikspor’la karşılaşan Abdurrahman Güneş’in öğrencileri bu mücadeleyi 75. Dakikada Mustafa Topuz’un golüyle 1-0 kazandı.

 

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz