ALMANLARA SEVGİNİN BAŞKENTİ YALOVA ANLATILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ALMANLARA SEVGİNİN BAŞKENTİ YALOVA ANLATILDI
271
21 Ocak 2020 - 7:20

Türkiye Cumhuriyeti Stuttgart Başkonsolosluğu ve TÜRSAB Güney Marmara işbirliğinde Türkiye’nin turizm değerleri Almanlara tanıtmak için bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, turizm algısı deniz, kum, güneş anlayışından tarih, kültür, doğa, gastronomi, sağlık turizmi alanlarına çevirmek adına Yalova ve Bursa şehirleri tanıtıldı.

Yalova ve Bursa şehirlerinin tanıtıldığı geceye T.C Stuttgart Başkonsolosu Erkan Öner, Yalova’nın kardeş şehri Rottenburg Belediye Başkanı Stephan Neher ile eşi, TÜRSAB Marmara Bölgesi Başkanı Murat Saraçoğlu, Alman seyahat acente yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“Yerli ve Yabancı Konukları Kentimize Davet Ediyorum”

Yalova’nın uluslararası bir tanıtım düzeyinde gündeme gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Kentimiz geçmişten günümüze kadar önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, tarihin izlerini bünyesinde barındıran bir yerdir. Bizans döneminden başlayan Osmanlının devlet hüviyetine kazandığı ve genç Cumhuriyetin önemli kararlarının alındığı bir yer olan Yalova’mız denizi ve doğasının yanı sıra tarihi ve kültürel değerleriyle de dolu dolu bir kenttir. Üç büyük kenti birbirine bağlayan Yalova’mız için her zaman ‘Gelip geçilecek değil, gezip görülecek yer’ tanıtımını kullandım. Burada ağırladığımız misafirlerimizi de kentimizde gezdirdiğimizde onlardan da aynı reaksiyonu aldım. Yalova’mızın en büyük markası olan Yürüyen Köşk başta olmak üzere ulusal ve uluslararası katıldığım tüm etkinliklerde kentimizi en iyi şekilde anlatmaya özen gösterdim. TÜRSAB yetkililerine böyle bir organizasyonda Yalova’yı ele aldıkları ve anlattıkları için teşekkür ediyorum. Dünyada güneşin en güzel battığı kenttir Yalova. Bu dünyadaki cennettir Yalova ve Sevginin Başkentidir Yalova. Yerli ve yabancı olmak üzere herkesi Yalova’yı görmek ve gezmek üzere kentimize davet ediyorum” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz