ALKIŞLAR SULTANLARA! – Kent 77 TvKent 77 Tv
262
21 Şubat 2020 - 7:27
ALKIŞLAR SULTANLARA!

Filedeki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, tarihi başarıya imza attı. Geçen hafta namağlup lider Sakarya Voleybol’u devirerek play-off biletini alan Kırmızı-Siyahlıların böylece grupta yenmediği takım kalmadı.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta 21. hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı haftada sonucu en çok merak edilen karşılaşmada Çiftlikköy Belediyespor, sahasında yenilgisiz lider Sakarya Voleybol’u konuk etti. Kıran kırana geçen müsabakada yaklaşık 700 seyircisinin desteğini arkasına alan Çiftlikköy, tie-break sonunda rakibini 3-2 devirdi ve play-off’a gitmeye hak kazandı. Bu sonuçla Sakarya Voleybol, 50 puanla ligi zirvede bitirdi ve play-off’a yükseldi. 42 puandaki Çiftlikköy Belediyespor da ikinci sırada sezonu bitirmeyi garantiledi ve Sakarya temsilcisiyle birlikte play-off’a adını yazdırdı.

 

İkinci yarıdaki bütün maçları kazandı..

Öte yandan tarihi başarı elde eden Çiftlikköy, ligin ikinci yarısında yenilgi yüzü görmeyen tek takım olarak kayıtlara geçti. Kırmızı-Siyahlılar, Sakarya’yı geçerek bu sezon bütün takımları filede yenmiş oldu. İkinci devrede oynadığı 9 maçı da galip kapayan sultanlarımız, Denizli’de yapılacak play-off müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

 

Nilüfer’e galibiyet yetmedi..

Diğer yandan Çiftlikköy’ün play-off yolundaki rakibi Nilüfer Belediyesi, evinde Salihli Belediyesi’ni 3-0’lık net skorla geçti. Ancak bu galibiyet, Bursa temsilcisine play-off için yeterli olmadı. 39 puandaki Nilüfer’in son hafta öncesinde üçüncü sırada sezona nokta koyması kesinleşti. 34 puandaki Salihli de 21. haftayı dördüncü sırada noktaladı. Haftanın diğer maçlarında; İnegöl Voleybol, sahasında Gölcük İhsaniye’ye 3-0 boyun eğdi. Edirnespor da seyircisi önünde Nova Gençlik’e 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz