AKTİF HASTANESİ'NDEN ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ'NE ÖZEL İNDİRİM – Kent 77 TvKent 77 Tv
AKTİF HASTANESİ’NDEN ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ’NE ÖZEL İNDİRİM
305
22 Ocak 2020 - 7:19

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile Özel Aktif Hastanesi adına Halkla İlişkiler Müdürü Özge Şimşek’in imzaladığı protokolle, belediye çalışanları ve birinci dereceden yakınları ile belediye meclis üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına 2020 yılı için özel indirimler sağlandı.

İmzalanan protokolle Çiftlikköy Belediyesi personelleri ve meclis üyeleri ile birinci dereceden yakınları, 2020 yılında muayene, tahlil, röntgen, tetkik, fizik tedavi işlemlerinde özel indirimlerden faydalanacak.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, imzalanan protokolün hayırlı olması dileklerini ifade ederek, “Sağlık herkese lazım. Bu nedenle biz de ilçemizde bulunan hastanemizin bize sağladığı böyle bir imkandan çalışanlarımız faydalansın istedik. İmzaladığımız protokol 2020 yılı sonuna kadar geçerli olacak. Çiftlikköy Belediyesi çalışanı olduğunu belirten tanıtım kartı ile hastaneye müracaat eden belediye çalışanlarını, belediye meclis üyeleri ve birinci derece yakınları olan annesi, babası, eşi ve çocuğunu kapsıyor” diye konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz