AHMET’E DUACIYIZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
347
06 Ekim 2020 - 10:14
AHMET’E DUACIYIZ!

Yalovaspor, ligin üçüncü haftasında evinde Çarşambaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada konuk ekibin çok net 4 gol pozisyonunu mükemmel refleksiyle çıkaran kalecimiz Ahmet Pekgöz, adeta temsilcimizin rakibinden 1 puan almasını sağladı.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor, üçüncü hafta müsabakaları kapsamında sahasında Çarşambaspor ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta Samsun ekibi, çok net 4 gol pozisyonuna girdi. Ancak ligin en iyi kalecilerinden olan Ahmet Pekgöz, muhteşem performansıyla rakip forvete izin vermedi.

 

İlk yarıda üstündük..

Yalova Atatürk Stadyumu’nda Koronavirüs Pandemisi nedeniyle seyircisiz oynanan mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde Yalovaspor, oyunun kontrolünü ele aldı ve sağlı sollu ataklarla rakip defansı yıpratmaya çalıştı. Maçın ortalarına doğru takımımızda Oğuzhan Bozkurt’un rakip savunma tarafından ceza sahası içinde düşürülmesine hakem ‘devam’ dedi. İkinci devrede daha çok savunmada olan Yalovaspor, rakibine gol fırsatı verse de Yeşil-Kırmızılı takımımızın başarılı kalecisi Ahmet Pekgöz, adeta Çarşambaspor’a şans tanımadı ve adeta maçtan 1 puan koparmamızı sağladı. 90 dakika 0-0 sona erdi ve Yalovaspor, ligdeki üçüncü maçında ikinci puanını aldı. Ayrıca Yalovaspor’da yeni transferlerimiz Mustafa Serkan Demirel, Ümran Zambak, Cenk Kuşku ve Umut Kıral ilk kez Yeşil-Kırmızılı formayı giydi.

 

Maçtan dakikalar:

  1. dakikada Çarşambaspor atağında Erhan’ın sağ çaprazdan ortasında topla buluşan Kemal’in şutu auta çıktı.
  2. dakikada Sağ kanattan gerçekleşen Karadeniz temsilcisinin atağında Kemal’in ortasında topla buluşan Mete Han’ın şutu kalecimiz Ahmet’te kaldı.

45+2. dakikada Doğukan Yıldırım’ın düdüğüyle takımlar 0-0’lık beraberlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

  1. dakikada ani gelişen Çarşambaspor atağında sol kanattan yapılan ortada topla buluşan Murat’ın şutu direkten döndü.
  2. dakikada Yeşil-Beyazlı konuk ekipte Veysel’in ceza sahası dışından çektiği şutu Yalovaspor kalecisi Ahmet mükemmel uzanarak kornere çeldi.
  3. dakikada ani gelişen Çarşamba atağında Murat’ın sert şutunu temsilcimizin file bekçisi Ahmet kalesinde devleşerek kurtardı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz