Afganistan Uyruklu Hurdacılar Birbirine Girdi – Kent 77 TvKent 77 Tv
Afganistan Uyruklu Hurdacılar Birbirine Girdi
219
01 Mart 2020 - 16:35

Avcılar’da, bir gecekonduda Afganistan uyruklu 3 hurdacı arasında çıkan ve alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtilen bıçaklı kavgada 1 kişi ölürken 2 kişi yaralandı.

Avcılar’da, bir gecekonduda Afganistan uyruklu 3 kişi arasında çıkan ve alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtilen bıçaklı kavgada 1 kişi ölürken 2 kişi yaralandı.

Olay, Yeşilkent Mahallesi G-550 Sokak üzerindeki gecekonduda saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Hurdacılık yapan Afganistan uyruklu F.M, Mehmet Refik ve soyadı öğrenilemeyen hurdacı Ramazan adlı kişiler arasında alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtilen tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 kişi birbirlerini bıçakladı. Çevredeki istanbul hurdacı vatandaşların durumu bildirmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından 3 yaralıyı da çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan Ramazan adlı kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Refik ile F.M.’nin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Olayın gerçekleştiği gecekonduda olay yeri inceleme ekipleri detaylı inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL/DHA

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz