ADIM ADIM SÜPER LİG’E – Kent 77 TvKent 77 Tv
258
11 Aralık 2019 - 11:22
ADIM ADIM SÜPER LİG’E

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde 9. hafta maçları, bir müsabaka dışında tamamlandı. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Bursa deplasmanında farklı kazanarak Süper Lig’e emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

 

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde 9. hafta karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonunda oynandı. Müthiş bir şampiyonluk yarışının olduğu ligde ilimizi temsil eden YOSK, Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, baştan sona üstün oynadığı maçı 70-56’lık skorla kazanarak önemli bir galibiyete daha imza attı. Bu sezonki 8. galibiyetine ulaşan Murat Saltan’ın öğrencileri, 17 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

 

Lider Tuzla’da farklı kazandı..

Ligde şampiyonluğun güçlü adayı KKTC Girne Amerikan Üniversitesi, Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’ne konuk oldu. KKTC temsilcisi, rakibini 75-45’lik rahat skorla yendi ve 18 puana yükselip namağlup zirvedeki yerini korumuş oldu.

 

Pendik zorlanmadı..

Son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası, evinde 68 Aksaray Belediyesi ile karşılaştı. İstanbul ekibi, rakibini zorlanmadan 81-47 mağlup etti ve 16 puana yükselerek averajla üçüncü sırada kendine yer buldu. Haftanın diğer maçlarında; Antalya BŞB ASAT, sahasında TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü’nü 75-64 ile geçti. Engelsiz Gaziantep de seyircisi önünde Medicalpark Samsun Engelligücü’nü 82-62’lik rahat skorla mağlup etti. Ligin 10. haftasındaki Konya Engelliler Spor Kulübü-Bornova Barışgücü müsabakası da 11 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz