ADAY HAKEM KURSU İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
427
07 Ocak 2020 - 9:40
ADAY HAKEM KURSU İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Yalova’da açılacak olan ‘Futbol aday hakem kursu’ için başvurular start aldı. Yalova Futbol Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla, kursla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Yalova’da açılacak ‘Futbol aday hakem kursu’ başvuruları başladı. Yalova Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla, kurs başvurularını dileyen adaylar www.yalovatffhgd.org internet sitesi üzerinden aday hakemlik bölümünden yapabileceklerini dile getirdi.

 

Futbol aday hakem kursu şartlar ise şöyle:

1-)Durumlarını Belgelemek koşulu ile Milli Takımlara oynamış futbolcular veya Profesyonel liglerde en az 2 sezon oynamış Futbolcular veya en az  sezon Futbol oynamış  futbolcular için Hakemliğe giriş ve klasmanlar arası geçişlerde yaş sınırı dikkate alınmaz. Bu futbolcularda klasman terfilerinde hakemlik süresi şartı aranmaz. Sürelerin belirlenmesinde TFF kayıtları esastır.

2-)Kadınlar için hakemliğe giriş ve klasmanlar arası geçişlerdeki yaş kriterleri dikkate alınmaz.

3-)Açılacak aday hakem kursunu, eğitimi ve atletik testleri başarı ile tamamlayan adayların maçlarda görev alabilmeleri için aşağıdaki belgeleri temin etmeleri gerekmektedir.

  1. Sağlık Kurum’undan son 6 ay içerisinde hakemlik yapabileceğine ilişkin sağlık raporu almış olmak, (Muayenelerinde sağlamdır ibaresi veya Lensle Hakemlik yapabilir ibaresi bulunmalı)
  2. Son 6 ay içinde arşivli adli sicil kaydı almış olmak,
  3. En az 16 en fazla 29 yaşında olmak (18 Yaşından küçükler için kaza-i rüşt veya anne/baba muvakkatini almış olmak),
  4. Noter onaylı nüfus cüzdanı örneği veya vukuatlı nüfus kayıt belgesi,
  5. Aday Hakem Kursunu başarı ile tamamlamış (Kurs sonu yapılacak yazılı ve atletik testlerde (12 Dakika x 2400 Metre) olmak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz