ACARSPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON – Kent 77 TvKent 77 Tv
279
28 Ocak 2020 - 7:39
ACARSPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Yalova U-16 Ligi play-off final serisi, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Acarspor, final grubunu namağlup zirvede kapayıp şampiyonluğunu ilan etti.

 

 

Yalova U-16 Ligi play-off final grubunda 6 haftalık maratonun ardından Acarspor’un bileğini büken çıkmadı. Sarı-Lacivertliler, 2019-2020 sezonunu şampiyonlukla tamamladı. Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda son haftada Doğuşspor ile karşılaşan Acarspor, rakibini 3-2 yendi. 18 puan toplayan Acarspor şampiyonluk kupasını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul’un elinden aldı. U-16 Ligi play-off final grubunda heyecan sona erdi. Son hafta maçlarında Acarspor ile Doğuşspor, Esenköyspor ile Doğanspor kozlarını paylaştı. Çiftlikköy sahasındaki maçta Acarspor rakibini Ali Mert(2) ve Anıl’ın golleriyle 3-2 yendi. Esenköy sahasındaki maçta ise Doğanspor rakibini Sami Demirtaş ve Furkan Geçim(2)’in golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. 6’da 6 yapan Acarspor 18 puanla şampiyon olurken maç sonunda Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul genç futbolculara kupasını verdi. U-16 Ligi Play-Off Final Grubunu Doğanspor 9 puanla ikinci, 7 puanlı Doğuşspor üçüncü ve 1 puanlı Esenköyspor ise dördüncü sırada noktalamış oldu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz