7 OYUNCU APAR TOPAR AYRILDI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
814
13 Mart 2020 - 17:29
7 OYUNCU APAR TOPAR AYRILDI!

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kadıköyspor’da Çayırovaspor müsabakası öncesi çok yaşandı. Kırmızı-Siyahlılarda 7 oyuncu, apar topar eşyalarını toplayıp takımdan ayrıldı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Kadıköyspor, Çayırova maçı öncesinde büyük şok yaşadı. Devre arasında Kırmızı-Siyahlılara transfer olan Bayram Ekrek, Burhan Varol, Hüseyin Arslan, Durmuş Özkan Şay ile kaleci Berke Yalazer, Levent Kaya ve Mehmet Durukan takımdan ayrıldı. Sezona Teoman Parıltan yönetiminde hızlı giriş yapan Kadıköyspor sonrasında büyük düşüş yaşarken geride kalan 21 haftada 20 puanla 10. sırada yer alıyor.

 

Son iki maçta da rakipleriyle yenişemedi..

Son iki maçında Küçükyalı Yelkenspor ve Atlasspor deplasmanlarından 1’er puan çıkartan Kırmızı Siyahlılar hafta sonunda evinde Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik 90 dakika öncesinde futbolcular  Bayram Ekrek, Burhan Varol, Hüseyin Arslan, Durmuş Özkan Şay, kaleci Berke Yalazer, Levent Kaya, Mehmet Durukan verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı takımla bağlarını kopardıklarını açıkladılar.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz