DEMİRYÜREK’E ‘TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ’ VERİLDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
DEMİRYÜREK’E ‘TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ’ VERİLDİ
64
02 Haziran 2023 - 12:16

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’na seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen TOBB 79’uncu Genel Kuruluna: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, siyasiler ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Yapılan genel kurulda TOBB Başkanlığına Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ise Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığı’nı yaptığı Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nda yer aldı.

Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sercan Şık, TOBB Delegeleri Turhan Soysal, Mustafa Dağ, Tamer Yazıcı ve Ertan Gak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Yıldız ve Ertuğrul Evci ile Genel Sekreter Taner Eriş katıldı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Oda ve Borsa camiamızın çatı örgütü, reel sektörün güçlü sesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79’uncu Genel Kurulu’nda, 365 Oda/Borsa Başkanı ve delegelerin oyları ile başkanlık görevine yeniden seçilen Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz