12 DEV ÇINAR 'KARTAL' AVINDA – Kent 77 TvKent 77 Tv
127
22 Ekim 2021 - 19:46
12 DEV ÇINAR ‘KARTAL’ AVINDA

Semt77 Yalovaspor, ligin 5. hafta maçında yarın seyircisi önünde Beşiktaş Icrypex’i ağırlayacak. Temsilcimiz, rakibini devirip galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki takımımız Semt77 Yalovaspor, 5. haftada sahasında ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş Icrypex’i ağırlayacak. 24 Ekim Pazar günü (yarın) saat 13.00’te başlayacak maça 90. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Bu karşılaşmayı basketbol tutkunları ayrıca Tivibu Spor 2’den canlı olarak takip edebilecek. 90. Yıl Spor Salonunda Hakan Yavuz yönetiminde tam kadro olarak son antrenmanını gerçekleştiren Yeşil-Kırmızılı ekibimiz maça odaklandı.

SON İKİ MAÇI DA KAZANDIK..

Süper Ligdeki temsilcimiz 86-85’lik Frutti Extra Bursaspor ve 93-89’luk Gaziantep Basketbol yenilgileri sonrasında HDİ Sigorta Afyon Belediyesi’ni 63-51 ve Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol’u 87-73 yenerek büyük moral bulmuştu. Oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Türk basketbolunun deneyimli koçlarından Ahmet Kandemir’in çalıştırdığı Beşiktaş Icrypex, Bursa deplasmanında sadece Frutti Extra Bursaspor’u 76-73 yenebildi. Siyah Beyazlılar, Bahçeşehir Koleji’ne 86-77, Anadolu Efes’e 101-55 ve Gaziantep Basketbol’a da 70-68 mağlup oldu. Hafta arasında Almanya’da oynadığı FIBA Şampiyonlar Ligi maçında potanın kartalları EWE Baskets Oldenburgu’u 83-81 mağlup etti.

Kritik maç öncesinde İNG Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı dört maç sonunda topladığı altı puanla Semt77 Yalovaspor 6. sırada, Beşiktaş Icrypex ise beş puan ile 15. sırada haftaya girmeye hazırlanıyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz