3 PUAN OLSUN! – Kent 77 TvKent 77 Tv
236
13 Kasım 2020 - 13:29
3 PUAN OLSUN!

Yalovaspor, ligin 9. hafta mücadelesinde yarın sahasında Ankara ekibi Altındağspor ile karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılılar, rakibini devirerek çıkışa geçmek istiyor.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta son sırada bulunan Yalovaspor, 9. haftada Altındağspor’u ağırlayacak. Hafta içerisinde Şile Yıldızspor’a 2-1 mağlup olarak grupta son sıraya yerleşen Yalovaspor, eksik kadroyla İstanbul deplasmanında kötü görüntü sergilemedi. 4 oyuncusunun karantinada olduğu temsilcimiz, yarınki Altındağspor müsabakasını galibiyetle noktalamayı hedefliyor.

 

İç sahada en son Çatalca’ya gol atabildik..

Diğer yandan Yalovaspor, bu sezon iç sahada oynadığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Yeşil-Kırmızılılar, sahasındaki en son golü de ilk haftadaki Çatalcaspor müsabakasında kaydetti. 6-2 kaybedilen mücadelede Yusuf Akdemir ve Oğuzhan Bozkurt ile goller bulan temsilcimiz, o maçtan sonra oynadığı üç iç saha maçında da gol atma başarısı gösteremedi.

 

Altındağspor’un dış saha performansı kötü..

Bu arada Yalovaspor’un yarınki rakibi Altındağspor’un deplasman karnesi çok kötü. Ankara temsilcisi, bu sezon çıktığı 3 deplasman maçını da kaybetti. Bu karşılaşmalarda gol dahi atamayan Altındağ, kalesinde de 6 gol gördü ve deplasmanda puan alamayan üç ekipten biri olarak dikkat çekiyor.

 

Trabzonlu hakemler görev alacak..

Öte yandan Yalovaspor ile Altındağspor arasındaki önemli karşılaşmada Trabzon bölgesi hakemleri görev yapacak. Müsabakanın orta hakemi, Tolga Sancak olacak. Sancak’ın yardımcılıklarını ise Kerem Yükünç ve Yakup Bulut yapacak. Gümüşhane bölgesi hakemi Cem Çubukçu da bu maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

 

Karantinadaki dört oyuncumuz yine yok..

Yalovaspor’da geçtiğimiz hafta içerisinde test sonucu pozitif çıkan Ahmet Pekgöz, Salih Kaan Kaplan, Fatih Hüseyin Salım ve Alperen Topçular, karantinada olduğu için yarınki maçta da görev alamayacak.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz