28 PUANA DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
277
13 Şubat 2020 - 8:05
28 PUANA DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI!

Şampiyonluk yarışındaki Yalovaspor’un gol yollarında en etkili silahlarından olan Alperen Topçular, bu sezonki performansıyla adeta izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. 16 maçta görev alan yıldız oyuncu, 9 gol ve 4 asistle oynayarak Yalovaspor’un kazandığı 41 puandan 28’ine doğrudan katkı sağlamış oldu.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta liderin sadece 1 puan gerisinde olan Yalovaspor’da 2019-2020 sezonunun en dikkat çeken isimlerinden olan Alperen Topçular, kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Yeşil-Kırmızılılarda geride kalan 19 haftada 9 gol kaydedip 4 de asist yaptı. Sadece 1 maçta sakatlığı nedeniyle görev yapamayan Alperen, 2 karşılaşmada da oyuna sonradan dahil oldu.

 

28 puanlık katkı..

Yeşil-Kırmızılı takımımızın hücumdaki en etkili silahlarından olan 22 yaşındaki oyuncu, bu sezon 16 karşılaşmada forma giydi. Bu müsabakalardan 13’ünde ilk 11’de görev alan Alperen Topçular, 1 karşılaşmada sakatlığı nedeniyle oynayamadı. 2 maçta da oyuna sonradan giren Alperen, 9 gol attı ve 4 de asist yaptı. 41 puanla ikinci sırada bulunan Yalovaspor’un 28 puanına doğrudan katkı sağlayan Alperen, 10 maçın skoruna direkt etki yaptı.

 

Müthiş başarı grafiği..

BAL’da şampiyonluğa koşan Yalovaspor’un bu sezon oynadığı 17 maçın 10’unda da skora gol ya da asist ile katkı sağlayan Alperen Topçular, ligin ilk yarısında Yalovaspor’un Kadıköyspor’a 1-0 mağlup olduğu haftada ilk 11’de görev almasına rağmen gol atamamıştı. İkinci haftada temsilcimizin Çayırovaspor’u 3-1 yendiği müsabakada 2 gollük performans sergileyen Alperen, 4-0 kazanılan Torbalıspor karşılaşmasında ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. 1-0 kazanılan Sultangazi ve İzmirspor karşılaşmalarında da oyuna ikinci yarıda dahil olan Alperen, 6. haftadaki 1-0’lık Beşyüzevlerspor müsabakasıyla çıkışa geçti. Bu maçta bir asist yapan yıldız oyuncu, Atlasspor’u 2-1 yendiğimiz mücadelede gol ya da asist istatistiği tutturamamasına rağmen ilk 11’de görev aldı. İlimtepe Kullar 1975 Spor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmada bir asist yapan Alperen, 0-0 berabere biten Çiğli mücadelesinde de rakip fileleri sarsmış ancak golü iptal edilmişti.

 

Son 8 maçın 7’sinde sahnede..

Ligin 10. haftasında Yalovaspor’un Gebzespor’u deplasmanda 1-0 geriden gelip 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada da 85. dakikada takımımızın galibiyet golüne imza atan ve Yeşil-Kırmızılıların sahadan 3 puanla ayrılmasını sağlayan Alperen, 11. haftada 1-1 biten Bağcılarspor müsabakasında da İlker Avşeren’in attığı golün asistini yapmıştı. Bucaspor deplasmanından 2-0 galip ayrılan takımımızın bir golüne imza atan Alperen, ilk yarının son haftasında Küçükyalı Yelkenspor karşısında 1-0 kazanılan maçın da yine galibiyet golünü atma başarısı gösterdi.

 

Sadece Çayırova’yı boş geçti..

Ligin ikinci yarısına da fırtına gibi başlangıç yapan 22 yaşındaki futbolcu, derbide Yalovaspor’un Kadıköyspor’u 3-0 yendiği maçta da bir gole imzasını koydu. 15. haftada deplasmanda Çayırovaspor’a 1-0 mağlup olan Yalovaspor’da Alperen’in şutunda top kale çizgisini geçmek üzereyken Semin Baştan’ın topa dokunması sonucu kaydedilen gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti. 16. Haftadaki 4-0’lık Torbalıspor galibiyetinde 1 gol ve 1 asistle oynayan Alperen, son olarak temsilcimizin geçen hafta İstanbul deplasmanında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Sultangazispor’u 2-1 mağlup etmesinin arkasında yine Alperen vardı. Bu mücadelede de iki gollük bir performans çizen Alperen, ligin geriye kalan 9 haftasında da Yeşil-Kırmızılı ekibimizin hücumdaki en etkili silahlarından olması bekleniyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz