2020’NİN SON RANDEVUSU! – Kent 77 TvKent 77 Tv
226
29 Aralık 2020 - 9:54
2020’NİN SON RANDEVUSU!

Yalovaspor’un da yer aldığı 3. Lig 3. Grup’ta 16. hafta heyecanı bu hafta içerisinde yaşanacak. Yeşil-Kırmızılı takımımızın bay geçeceği haftada birbirinden zorlu 8 karşılaşma oynanacak.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 16. haftaya giriliyor. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle takımlar, ilk devreyi sıkıştırılmış fikstür programı kapsamında oynarken; 16. haftada müsabakalar bugün, yarın ve Perşembe günü yapılacak. Zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda takımlar, son hafta öncesinde kıyasıya mücadeleye girecekler.

Yalovaspor bay geçecek..

Ligde alt sıralardan kurtulma savaşı veren Yalovaspor, 16. haftayı dinlenerek geçirecek. Son haftalarda topladığı puanlarla tırmanışa geçen temsilcimiz, 14 ve 15. hafta maçlarında Gölcükspor ve Elazığ’a 1-0’lık skorlarla kaybederek taraftarını üzmüştü. Yaklaşık 1 ayda 8 maça çıkarak yoğun efor sarf eden ekibimiz, 16. haftada dinlendikten sonra ilk yarının son haftasında Cizrespor deplasmanına çıkarak devre arasına girecek.

  1. haftanın programı açıklandı..

Diğer yandan TFF, grubumuzda 16. haftanın programını açıkladı. Buna göre; bugün start alacak haftanın açılış maçında Esenler Erokspor, sahasında Arhavispor’u konuk edecek. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak. Ligde yarın ise 6 müsabaka var. Saat 12.00’de başlayacak mücadelede Osmaniyespor FK, evinde Karşıyaka’yı misafir edecek. Saat 13.00’te start alacak mücadelelerde; Isparta 32 Spor-Çarşambaspor, Şile Yıldızspor-İçel İdmanyurduspor, Altındağspor-Batman Petrolspor AŞ, Erbaaspor-Somaspor ve Gölcükspor-Çatalcaspor  müsabakasının heyecanı yaşanacak. Haftanın kapanış maçında 31 Aralık Perşembe günü Elazığ Karakoçan FK, sahasında Cizrespor’u ağırlayacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz