12 DEV ADAM’DAN RESİTAL – Kent 77 TvKent 77 Tv
190
04 Mayıs 2021 - 7:50
12 DEV ADAM’DAN RESİTAL

Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 29. haftasında evinde GCT Düzce ile karşı karşıya geldi. Etkili bir oyun sergileyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, 74-62’lik galibiyetle play-off’lar öncesinde bu sezon oynadığı üst üste beşinci maçından da zaferle ayrıldı.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde normal sezonu play-off potası içinde bitirmeyi garantileyen Semt77 Yalovaspor Basketbol, 29. hafta müsabakaları kapsamında evinde GCT Düzce ile kozlarını paylaştı. Baştan sona üstün götürdüğü maçı Yeşil-Kırmızılı takımımız, 12 sayı farkla 74-62 kazanmasını bildi.

İlk yarıda maçı kopardık..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadele, iki takımın da karşılıklı sayılarıyla başladı. İlk çeyrekte rakibine 18-16’lık üstünlük kuran Semt77 Yalovaspor, ikinci periyotta adeta maçı kopardı. Bu 10 dakikalık dilimde 22-9’luk skor bularak rakibini tek haneli sayıda tutan Yeşil-Kırmızılı takımımız, devre arasına 15 sayı farkla 40-25 üstün gitmiş oldu.

Fazla zorlanmadık..

İlk yarıdaki farklı skorun verdiği rahatlıkla üçüncü çeyreğe çıkan Yeşil-Kırmızılı takımımızda başantrenör Hakan Yavuz, bench’teki oyunculara da şans tanıdı. Bu çeyrekte 18-17’lik skor elde eden Semt77 Yalovaspor Basketbol, final periyoduna 16 sayı farkla 58-42 önde gitti. Maçın dördüncü ve son çeyreğinde konuk GCT Düzce, temsilcimize karşı 20-16’lık üstünlük kurmasına rağmen mücadeleden 12 sayı farkla 74-62 galip ayrılan taraf, Semt77 Yalovaspor Basketbol oldu. Bu sonuçla temsilcimiz, üst üste 5. maçından da zaferle ayrılıp 47 puan ve averajla üçüncü sırada haftayı noktaladı.

Jones’tan 31 sayı..

Öte yandan Semt77 Yalovaspor Basketbol’da ABD’li yıldız Lamont Jones, 31 sayıyla maçın en skoreri oldu ve Yeşil-Kırmızılı takımımızı galibiyete sırtladı. Temsilcimizde İsmail Kerem Gülmez ve Ali Işık da 11’er sayıyla skora katkı yaptı. Konuk Düzce’de ise Azizcan Özdemir, 30 sayı kaydetmesine rağmen farklı yenilgiyi önleyemedi. Kemal Can Aktuna da 13 sayı atıp çift haneye ulaştı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz