12 DEV ADAM KENDİNE GELDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
358
17 Aralık 2019 - 7:14
12 DEV ADAM KENDİNE GELDİ

Ligin ilk haftalarındaki görüntüsünden uzak Semt77 Yalovaspor Basketbol, BUDO Gemlik Basket’i deplasmanda devirerek adeta kendine geldi.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, 11. hafta müsabakaları çerçevesinde komşuya gitti. BUDO Gemlik Basket takımı’na konuk olan Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 15 sayı farkla 84-69’luk skorla mağlup ederek bu sezonki beşinci zaferine ulaştı. Sezona flaş başlangıç yapan 12 Dev Adam, ilk üç haftada aldığı galibiyetlerle zirveye kadar yükselmişti. Ancak sonraki 4 haftada rakiplerine boyun eğen temsilcimiz, son üç haftada da inişli çıkışlı grafik çizdi. Semt77 Yalovaspor, ligin 11. haftasında  Gemlik deplasmanına çıkarken; müthiş bir oyunla rakibini 84-69 devirmesini bildi. Bu galibiyetle Yeşil-Kırmızılı takımımız, 16 puanla ligin 12. Sırasına yükselmiş oldu. Temsilcimiz, elde ettiği bu galibiyet ve moralle bu hafta içi gerçekleştireceği antrenmanlarla 12. haftada sahasında oynayacağı Manisa BŞB karşılaşmasına hazırlanacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz