12 DEV ADAM EVİNDE ÜSTÜN – Kent 77 TvKent 77 Tv
254
01 Aralık 2020 - 9:38
12 DEV ADAM EVİNDE ÜSTÜN

Ligin 7. haftasında sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 81-62’lik farklı skorla mağlup eden Semt77 Yalovaspor Basketbol, bu sezonki üçüncü galibiyetini aldı. Yeşil-Kırmızılıların bu galibiyetlerin hepsini iç sahada elde etmesi dikkat çekti.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, 7. hafta müsabakaları kapsamında; evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Güçlü rakibini baştan sona sergilediği üstün performansla 19 sayı fark ile 81-62 deviren Yeşil-Kırmızılılar, hem ligler tarihinde ilk kez rakibini geçti hem de bu sezon dördüncü iç saha maçında üçüncü galibiyetini aldı.

 

İç sahada tek yenilgi Sigortam.net’e..

Diğer yandan Semt77 Yalovaspor, bu sezon oynadığı dört iç saha maçında üç galibiyet elde etti. Yeşil-Kırmızılılar; tek iç saha yenilgisini Sigortam.net’e karşı aldı. İkinci haftada ağırladığı İstanbul temsilcisine 86-83 mağlup olan ekibimiz, ardından üçüncü haftada Ankara Anadolu Basket’i 76-67, beşinci haftada Akhisar Belediyesi’ni 75-49’luk farklı skorlarla yenmesini bildi. Son olarak temsilcimiz, 7. haftada Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni de 81-62 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti.

 

Son 11 ayda tek mağlubiyet..

Bu arada Yeşil-Kırmızılı takımımız, farklı bir istatistiğe imza attı. İç sahada geçen sezon Aralık ayında aldığı yenilgi sonrasında seyircisi önünde hiç mağlup olmayan Semt77 Yalovaspor, ‘beyaz sezon’ ilan edilen geçen yılın ardından bu sezon ilk kez Sigortam.net’e boyun eğdi. İç sahada 11 ayda tek yenilgisi bulunan ekibimiz, etkili iç saha performansıyla adından söz ettiren Semt77 Yalovaspor’un bu sezon içeride çok takımın canını yakması bekleniyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz